Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε έναν άγριο καβγά μεταξύ δύο γυναικών στην Κόρινθο, το περασμένο Σάββατο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μία οδηγός βρίσκεται σταματημένη στον δρόμο όταν μία άλλη γυναίκα έρχεται από πίσω της και αρχίζει να της μιλάει σε πολύ άγριο τόνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η γυναίκα έξω από το αμάξι σηκώνει το χέρι της και χαστουκίζει την έκπληκτη οδηγό. Η κυρία εντός του αμαξιού προσπαθεί να βγει έξω, αλλά η άλλη γυναίκα σπρώχνει την πόρτα και συνεχίζει να την χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Ένας άνδρας έρχεται προς το μέρος τους και φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει τον καβγά, αλλά το ξύλο εξ αμφοτέρων συνεχίζεται. Στο τέλος, η οδηγός-θύμα βγαίνει από το αμάξι για να κυνηγήσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και χάνεται από το πλάνο.

Τι είπε ο σύζυγος του θύματος

Ο σύζυγος του θύματος ισχυρίστηκε στο Star ότι είχε προηγηθεί παραλίγο τροχαίο μεταξύ των δύο γυναικών. «Την ώρα που η σύζυγός μου σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα, τόλμησε να της πει «πώς οδηγάς έτσι, θα μας σκοτώσεις». Επίσης, την έβρισε χυδαία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, καταγγέλλει ότι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο παρότρυνε τη γυναίκα να χτυπήσει τη σύζυγό του: «Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του, μετά επεμβαίνει αυτός. Τη βρίζει και παροτρύνει και τη σύζυγό του».

Η γυναίκα του φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της. Ο ίδιος κατάφερε να εντοπίσει το άλλο αυτοκίνητο και έδωσε τα στοιχεία των πινακίδων του στην Αστυνομία.