Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς στη Ρουμανία δεν αφήνει και πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση πρόκριση με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ την Κραϊόβα (21:00, Novasports 2) έχοντας στόχο να ντουμπλάρει τις νίκες της (0-2 το πρώτο ματς) και να τσεκάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Τραμπζονσπόρ με το πρώτο ματς στην Τσεχία να δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Τούρκους αφού πήραν ισοπαλία 2-2 στο φινάλε.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του εκτός από τους Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδη και Χουλτ. Λιβάγια και Ολιβέιρα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί με τον Πορτογάλο επιθετικό να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Καρντόσο θα είναι πιθανότατα η εξής: Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, Παουλίνιο δεξιά στην άμυνα, Λόπες αριστερά, Βράνιες και Σβάρνας στόπερ, στον άξονα οι Σιμόες και Σιμάο ενώ θέση διεκδικεί και ο Κρίστιτσιτς. Μάνταλος, Λιβάγια και Ζεράλδες θα είναι η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Από την άλλη η Κραϊόβα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, μετράει τρεις σερί ήττες (δύο στο πρωτάθλημα και μία από την ΑΕΚ) με τον προπονητή της ομάδας, Κορνέλιου Παπούρα να δέχεται τα πυρά των οπαδών της ομάδας του. Η εικόνα εξάλλου στην συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων ενόψει ΑΕΚ, όπου δεν μίλησαν πάνω από δύο λεπτά, τα έλεγε όλα για την κατάσταση που βρίσκονται.