Απορριπτική ήταν η απόφαση της επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ στο αίτημα που είχε υποβάλλει ο Ηρακλής ώστε να συμμετάσχει στη Super League 2. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Αυτόνομη Θύρα 10 εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Βαγγέλη Γραμμένου βάζοντας στο κάδρο και τον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καμία κατάπληξη και καμία στεναχώρια δεν μας προκάλεσε η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ. Το περιμέναμε, ήμασταν σίγουροι, παρόλα αυτά χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για ακόμα μια φορά ξεφτιλιστήκατε για να μη δικαιώσετε τον ΗΡΑΚΛΗ.

Χαιρόμαστε που για ακόμα μια φορά μας δικαιώσατε όταν φωνάζουμε και μιλάμε για τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας. Χαιρόμαστε που βάλατε ακόμα πιο βαθιά στο συλλογικό ασυνείδητο ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας ότι η εξυγίανση σας βρωμάει… ρούβλια.

Χαιρόμαστε που οι «δεν ασχολούμαστε» και οι «καλό αφανισμό», έχασαν ένα σαββατοκύριακο από τη ζωή τους για να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να είναι αρνητική η απόφαση του δικαστηρίου. Χαιρόμαστε τέλος γιατί την επόμενη φορά που θα ξανασυναντηθούμε Γραμμένε, όταν και αν ποτέ βγεις από την safe zone του Μακεδονία Παλλάς, θα έχουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα να σου πούμε κι εσύ ακόμα πιο λίγα να μας απαντήσεις.

Απαιτούμε από τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ να συνεχίσει της νομικές ενέργειες, όχι γιατί έχουμε καμία ψευδαίσθηση περί του αποτελέσματος αλλά για να συνεχίσουμε να σας ξεφτιλίζουμε και να σας κάνουμε να βρίσκεται όλο και πιο γελοίους λόγους για να μη δικαιώνετε τον ΗΡΑΚΛΗ.

Γριές μη σκύβετε το κεφάλι, ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι αυτό που βλέπουμε από το 2011 μέχρι σήμερα, ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι αυτό που έχουμε στα όνειρα μας να δούμε και όσο πιο μεγάλο το μπόι των ονείρων μας, τόσο πιο μεγάλος κι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας. Χίλιες φορές να μας ρίξουνε, χίλιες και μία θα σηκωθούμε, αφήστε τους να κερδίσουν όσες μάχες θέλουν και μπορούν, τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε εμείς και αυτό δεν αλλάζει ούτε με δικαστήρια, ούτε με ρούβλια!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».