Ικανοποιημένος από την προσπάθεια συνολικά και από την απόδοση για 50 λεπτά δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης. Ο κόουτς του Άρη, μιλώντας μετά το τέλος του ματς στους Έλληνες απεσταλμένους, τόνισε:

«Σε όλο το πρώτο μέρος και ως το 50′, σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο. Αν έχει κάποια σημασία, η άποψή μου είναι ότι είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε και να είμαστε ακόμη και νικητές. Δυστυχώς έγινε και λάθος όπως αυτό του διαιτητή στο 1-0, αλλά θα γίνουν κι αυτά…

Είμαι ευχαριστημένος από την πρόοδο της ομάδας, την τελευταία εβδομάδα γίναμε πιο γρήγοροι, ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό και είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τα επόμενα βήματα: «Θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομοιογένεια και πρέπει να συνηθίσουμε την πίεση για τουλάχιστον 60 με 70 λεπτά γιατί σε δυο εβδομάδες έχει ματς».

Το ταμείο της προετοιμασίας: «Θα κρατήσω τη σοβαρότητα και την προσπάθεια δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Αυτό που δεν θα ήθελα είναι η ταλαιπωρία με τις αποστάσεις για τους αγώνες αλλά το αποτέλεσμα είναι συνολικά θετικό με όσα είδα στο γήπεδο από την πρώτη μέρα ως σήμερα».

Για τις μεταγραφές: «Προχωράμε και στο μέτρο του δυνατού θα προχωρήσουμε λίγο ακόμη».

Για τον Σουντγκρεν: «Τον περιμένουμε και ελπίζουμε να είναι όλα καλά. Όσο πιο πολλές επιλογές υπάρχουν θα ανεβαίνει η ανταγωνιστικότητα».

Για τα συμπεράσματα από το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε γρήγορο τρανζίσιον, φέραμε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο και αν ήμασταν πιο ξεκούραστοι θα είχαμε και γκολ. Κρατάω το θάρρος να επιτεθούμε, το κράτημα μπάλας σε σχέση με το προηγούμενο ματς, η ομάδα έδειξε ότι τολμάει. Θα ήθελα καλύτερα τελειώματα και συγκέντρωση στις 4-5 φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για τον Ιντέγε: «Υπομονή. αυτό χρειάζεται όταν ένα παιδί είναι ένα χρόνο χωρίς παιχνίδι και ο πρώτος που πρέπει να το κάνει είμαι εγώ αυτό με το Μπράουν, για να πάρει το χρόνο του».