Μεγαλώνει η μαύρη λίστα του θανάτου στη Χαλκιδική, καθώς εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός.

Έτσι, στους επτά αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τη φονική κακοκαιρία. Σύμφωνα με μέλος της ομάδας των διασωστών, μια σορός ενός άντρα εντοπίστηκε 6, 9 ναυτικά μίλια  νοτιανατολικά αλιευτικού καταφυγίου Νέας Καλλικράτειας.

Πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα αναφέρουν ότι αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού προκειμένου να εξακριβωθεί εάν είναι ο αγνοούμενος ψαράς. Σημειώνεται ότι το λιμεναρχείο είχε εκδώσει απαγορευτικό χθες βράδυ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αλλά ο 62χρονος ψαράς βγήκε για ψάρεμα.

Υπενθυμίζεται ότι η θεομηνία στοίχισε τη ζωή σε έξι άτομα, όλοι τουρίστες.

Ένας 8χρονος και η 54χρονη μητέρα του από τη Ρουμανία καταπλακώθηκαν από το σκέπαστρο ταβέρνας όπου έτρωγαν στα Νέα Πλάγια.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν τη ζωή σε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία, που παραθέριζαν με τροχόσπιτο στη Σωζόπολη και το όχημα φαίνεται να ανατράπηκε από τους σφοδρούς ανέμους. Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους, που κατά νεότερες πληροφορίες είναι 18 ετών, είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.

Ακόμη δύο θάνατοι καταγράφηκαν στην Νέα Ποτίδαια, όπου δένδρο καταπλάκωσε 39χρονο Ρώσο και τον γιο του, περίπου δύο ετών, που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.