Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε για όλους και για όλα!

Επέκρινε όσους συναδέλφους της επιλέγουν να μπουν στον στίβο της πολιτικής, μίλησε για την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη να μπουν στην Ευρωβουλή.

«Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό. Από που και ως πού; Και τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον, τέτοιου χώρου σαν τον δικό μας; Τι μπορεί να προσφέρει από πολιτική, από προβλήματα, δηλαδή είναι τρελά αυτά τα πράγματα. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν, γιατί είμαι και γιαγιά, είμαι και μαμά, θα είμαι και προγιαγιά σε λίγο και σκέφτομαι τα παιδιά μου. Αλλιώς δε με νοιάζει εμένα. Την καριέρα μου την έκανα», είπε η ηθοποιός το βράδυ των Εθνικών εκλογών  στο στούντιο του Alpha.

Η Χρυσούλα Διαβάτη για ακόμα μια φορά δεν μάσησε τα λόγια της και είπε : «Για όνομα του Θεού! Να πουν τα προβλήματά μας στο Ευρωκοινοβούλιο; Με ποιον τρόπο, με ποια μόρφωση; Με ποια καλλιέργεια; Με τι πανεπιστημιακές περγαμηνές; Εγώ έτσι ξέρω, έτσι μεγάλωσα σε αυτόν τον τόπο. Δεν είμαστε ούτε Βαλκάνιοι, ούτε Ευρωπαίοι – δεν αισθάνθηκα ποτέ Ευρωπαία. Είμαστε Έλληνες! Πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, τις ρίζες μας, ότι είμαστε στο λίκνο του κόσμου όλου».

Επίσης αποκάλυψε πως δεν δίνει την ψήφο της σε συναδέλφους της: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ συνάδελφό μου, γιατί δεν έχουμε καμιά δουλειά με την πολιτική. Αυτή η Βουλή είναι να σε τρελαίνει. Εγώ μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και δε φοβάμαι κανέναν».

Δείτε το απόσπασμα: