Ψήφο στην… παραλία έριξαν οι περισσότεροι Αθηναίοι την ημέρα των εθνικών εκλογών 2019.

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύεται και από τον φωτογραφικό φακό, οι Αθηναίοι κατέκλυσαν από νωρίς τις παραλίες της Αττικής, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις κάλπες.

Γνωρίζοντας πως οι κάλπες κλείνουν στις 19:00, δεν αποκλείεται πολλοί λουόμενοι πρώτα να απολαύσουν το μπάνιο τους και στην συνέχεια να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.
Αργολίδα: Άδεια τα εκλογικά, γεμάτες οι παραλίες

Πρωτοφανής είναι η κατάσταση και στην Αργολίδα, καθώς εκεί όχι μόνο είναι γεμάτες οι παραλίες, αλλά και εντελώς άδεια τα εκλογικά τμήματα.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis στην πλειονότητά τους τα εκλογικά τμήματα είναι άδεια σε αντίθεση με τις κοντινές στην περιοχή θάλασσες.

Κυρίως ηλικιωμένοι έχουν ψηφίσει

Μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν δημιουργηθεί στην εκλογική διαδικασία, ενώ ηλικιωμένοι κυρίως πολίτες προσήλθαν στις κάλπες νωρίς το πρωί πριν ανέβει η θερμοκρασία.

Σε αντίθεση με τα άδεια εκλογικά τμήματα είναι  οι παραλίες. Όλες οι πλαζ της περιοχής είναι γεμάτες από κόσμο που σημαίνει πως οι εκλογείς που επέλεξαν μπανάκι για την θερμή αυτή Κυριακή, ή θα προσέλθουν αργότερα πιθανόν τις απογευματινές ώρες στις κάλπες, ή θα απέχουν από τις εκλογές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από