Στο πρόσωπο του Κώστα Φλεβαράκη φαίνεται πως βρήκε ο ΠΑΟΚ τον αντικαταστάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο 50χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Θεσσαλονικείς.

Ο έμπειρος προπονητής θα προσπαθήσει να χτίσει την ομάδα από την αρχή, παρά τα πολλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, μετά και την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Γιώργου Καραμάνου.

Ο Κώστας Φλεβαράκης μάλιστα φέρεται να έχει βρει ήδη και τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν σε αυτό το νέο του εγχείρημα, με τον Κώστα Παπάζογλου να είναι το φαβορί για τη θέση του βοηθού προπονητή. Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται επίσης ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής την περσινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο του Κολοσσού, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί άλλες τρεις φορές στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ήταν στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου τις σεζόν 1998-1999, 2000-2001, αλλά και 2007-2008.