Την επίθεση στην Athens Voice που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα στα γραφεία της εφημερίδας καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία,  τονίζοντας πως πρόκειται για επίθεση στη Δημοκρατία.

Η ΝΔ τονίζει πως «οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Νωρίτερα, περίπου 10 άτομα εισέβαλαν στα γραφεία της Athens Voice με λοστούς, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές στους εργαζόμενους της εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Μόνο που, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».