Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ο νέος γκαρντ της Ενωσης μίλησε για τους στόχους του, την γνωριμία του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και υποσχέθηκε ότι θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο aekbc: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην ΑΕΚ. Είναι μία τεράστια ομάδα με επιτυχίες διαχρονικά σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα ήθελα πολύ να συμμετέχω και εγώ σε μελλοντικές επιτυχίες του συλλόγου. Θα δώσω παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου για να φτάσει η ομάδα στην επίτευξη των στόχων.

Σίγουρα, έμαθα πολλά και είχα σπουδαίες εμπειρίες μέχρι τώρα στις ομάδες, που ήμουν. Αυτά που είδα και αυτά που έζησα είναι εμπειρίες, που θα με ακολουθούν στη συνέχεια της καριέρας μου. Στην ΑΕΚ θα υπάρχουν διπλοί αγώνες, υψηλές απαιτήσεις και πίεση από τον κόσμο, ωστόσο, νιώθω ότι θα είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω».

Και συμπλήρωσε: «Ξέρω πού έρχομαι, γνωρίζω και για το ενδεχόμενο μετακίνησης στα Άνω Λιόσια. Είναι πολύ λογικό μία ομάδα όπως η ΑΕΚ να έχει κόσμο, που διψάει για τίτλους. Έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις. Έχω την εμπειρία να το διαχειριστώ και πιστεύω θα είμαι έτοιμος. Θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία να ζήσω κάτι τέτοιο. Ελπίζω να συμβεί σύντομα και να πάμε στο νέο γήπεδο. Να κάνουμε πολλές νίκες και να πανηγυρίσουμε τίτλους. Τον κόουτς Παπαθεοδώρου τον γνωρίζω από παλιά, από το 2013. Συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ καλά. Με βοήθησε πάρα πολύ στην Εθνική το Καλοκαίρι του 2015 και του 2016. Είναι ένας άνθρωπος, που εμπιστεύομαι. Από την πρώτη στιγμή, που έμαθα, ότι ήρθε στην ΑΕΚ, ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και να τον ακολουθήσω».