Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι χρονικά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος χαφ, άνοιξε τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη στο «PAOK TV».

Μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη, για τους στόχους του, για τη βραζιλιάνικη παροικία του ΠΑΟΚ και τη σημασία που θα έχει στην προσαρμογή του, αλλά για τη δίψα που έχει για τίτλους.

Αναλυτικά ο Ντόουγκλας Αουγκούστο τόνισε τα εξής: «Αυτό που με έκανε να διαλέξω τον ΠΑΟΚ είναι ότι επιλέγω έναν σύλλογο για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά λόγια στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα που προσφέρει ένα λαμπρό μέλλον.

Έτσι λοιπόν, πιστεύω ότι θα είναι μία καλή συνεργασία και για μένα, αλλά και για την ομάδα. Θέλω να δικαιώσω στον αγωνιστικό χώρο, όσους με επέλεξαν. Ελπίζω να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Θα έχω και τη βοήθεια του Λέο Ζαμπά και υπολοίπων Βραζιλιάνων της ομάδας.

Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο για έναν Βραζιλιάνο όταν πηγαίνει κάπου και έχει τόσους συμπατριώτες δίπλα του. Ελπίζω να κερδίσουμε όλους τους τίτλους μαζί. Πράγματι, είναι πιο εύκολο για εμάς, καθώς αυτοί μας δείχνουν τον σωστό τον δρόμο. Απ’ ότι είδα, υπάρχουν και κάποιοι Πορτογάλοι.

Όπως είπα, ήρθα για να παλέψω, για να παίξω το ποδόσφαιρό μου και να κατακτήσω όλα όσα υπάρχουν. Θέλω να κατακτήσω τα πάντα φέτος με τη νέα μου ομάδα.

Μ’ αρέσει ο Παουλίνιο, που ήταν στην Εθνική Βραζιλίας. Έπαιζε στην Κορίνθιανς, στη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι ο τρόπος που παίζω μοιάζει με τον δικό του…».

Δείτε και βίντεο με τη συνέντευξη του Βραζιλιάνου στο PAOK TV: