Την αγάπη του για την Ελλάδα έδειξε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα NBA Awards 2019, μόνο που αυτή την φορά το έκανε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

O Greek Freak έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA και παρέλαβε το βραβείο του φορώντας ένα ιδιαίτερο σακάκι με μία λεπτομέρεια στο εσωτερικό του που λίγοι πρόσεξαν.

Τι κι αν το μπλε σακάκι του απ΄ έξω φαίνεται κανονικό, από μέσα έχει μία ιδιαίτερη «έκπληξη» και συγκεκριμένα  ένα αρχαίο γλυπτό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε, λοιπόν, με ένα σακάκι δια χειρός Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος θεωρείται από τους μάστερ σχεδιαστές γαμπριάτικων κουστουμιών κι έδειξε την λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

Στη φόδρα του υφάσματος, λοιπόν, και συγκεκριμένα σε όλη την δεξιά πλευρά του σακακιού είχε σχεδιαστεί ο Παρθενώνας.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει να διακοσμήσει με ένα αρχαίο ελληνικό γλυπτό το σακάκι του, καθώς σε παλαιότερη εμφάνιση του είχε ποζάρει δείχνοντας πως στην φόδρα του σακακιού του είχε ραφτεί το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς – που σήμερα κοσμεί το περίβολο της Ακαδημίας Αθηνών-.

View this post on Instagram

Repost from @bucks using @RepostRegramApp – VICTORY WALK MONDAY #suit #men #mensstyle #greece #athens #

A post shared by Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros) on

Ο Ελληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε τις εμφανίσεις όλων των αδελφών Αντετοκούνμπο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram λέγοντας του συγχαρητήρια για το τεράστιο κατόρθωμα που πέτυχε στο NBA.

«Μπράβο Γιανναρα μου !!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω …είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί !!!  Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου κάνανε να φορέσουνε όλοι κουστούμια μου», έγραψε ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρου.

jj