Η πρώτη έκθεση αμιγώς γυναικείου ενδύματος στο Ζάππειο Μέγαρο είναι γεγονός.

Από 29 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2019.

Η eleven11.gr, η μοναδική διαφημιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της μόδας, πρωτοπορεί και διοργανώνει την 1η «Eleven The Fashion Project».

Γνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για μια νέα σύγχρονη κλαδική έκθεση υψηλής αισθητικής, εφάμιλλη των άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, διοργανώνουμε μια κορυφαία έκθεση, που θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στον χώρο.

View this post on Instagram

Stylish tb editorial Rey Magazine UK #yvonnebosnjak #silk #seethrough #custommade

A post shared by Yvonne Bosnjak Athens (@yvonnebosnjak) on

Η «Eleven The Fashion Project» φέρνει σε επαφή 100 κατασκευαστές και σχεδιαστές με τα καλύτερα καταστήματα λιανικής, πολυκαταστήματα, e-shops, show rooms, αντιπροσώπους, δημοσιογράφους μόδας, και influencers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όραμά μας είναι η συστράτευση όλων των επαγγελματιών σε μία κοινή προσπάθεια για το επόμενο βήμα της ελληνικής μόδας που προϋποθέτει εξωστρέφεια και στοχευμένες επαφές.

Σχεδιάζουμε μία έκθεση-θεσμό για τον κλάδο της ένδυσης, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

Ο εμβληματικός χώρος του Ζαππείου ως τόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα.

Ενώνουμε, συνθέτουμε και παρουσιάζουμε τους καλύτερους της αγοράς για πρώτη φορά στο Ζάππειο Μέγαρο, στην καρδιά της Αθήνας.

Η «Eleven The Fashion Project» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Σάββατο 29 Ιουνίου – Δευτέρα 1 Ιουλίου Ώρες: 10.00 έως 21.00

Είσοδος

Οι επισκέπτες εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Ζαππείου. Για την είσοδό σας στην έκθεση, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε πρόσκληση είτε από εκθέτη είτε από την eleven11.gr. Αν δεν έχετε προσκλήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την eleven11.gr στο 210 8668 368.