Μόλις 13 ετών ήταν ο Πάρις Μπένετ όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τη μητέρα του βάζοντας τέλος στη ζωή της 4χρονης αδερφής του, με 17 μαχαιριές.

Το έγκλημα και η ζωή του απασχόλησε τον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν ο οποίος ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ που αναμένεται αν συζητηθεί.

«Ψυχοπαθής με τον Πιρς Μόργκαν» είναι ο τίτλος του ωριαίου ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ιστορία του Αμερικανού Πάρις Μπένετ ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές για την άγρια δολοφονία της 4χρονης αδερφής του.

Ηταν το 2007, στο Τέξας των ΗΠΑ, όταν ο Πάρις ήταν ακόμη μόλις 13 ετών. Η μητέρα του, πρώην ναρκομανής που πάλευε να αφήσει πίσω της, τις εξαρτήσεις είχε αποκτήσει ένα ακόμη παιδί την Ελλα. Ο Πάρις ένιωθε όπως λέει παραμελημένος από την μητέρα του, που έδειχνε περισσότερη προσοχή στην αδερφή του.

Πείθει την γυναίκα που τους προσέχει όσο η μητέρα τους έλειπε, να φύγει. Κατευθύνεται στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν η αδερφή του και αρχίζει να την χτυπά με τον πιο βάναυσο τρόπο. Στη συνέχεια περνά τα χέρια του γύρω από το λαιμό της τετράχρονης και την πνίγει. Ο Πάρις αποτελείωσε την αδερφή του με 17 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, με ένα μαχαίρι της κουζίνας.

«Γνώριζα ότι θα πλήγωνα τη μητέρα μου»

«Ενας από τους λόγους που επέλεξα να σκοτώσω την αδερφή μου και όχι κάποιον άλλον είναι επειδή γνώριζα πως κάνοντας κάτι τέτοιο θα πλήγωνα την μητέρα μου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο» λέει στον δημοσιογράφο πίσω από τα κάγκελα. Ο Πάρις Μπένετ έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνος και ψυχοπαθής και οι συνεντεύξεις μαζί του γίνονται πάντα με τα σίδερα της φυλακής να παρεμβάλλονται μεταξύ εκείνου και του συνομιλητή του.

«Πάντα γνώριζα πως το πιο ολέθριο πράγμα για τη μητέρα μου θα ήταν η απώλεια ενός από τα παιδιά της και βρήκα τον τρόπο να της στερήσω και τα δύο» συμπληρώνει ο Πάρις 12 χρόνια μετά τη δολοφονία. Σκότωσε την αδερφή του και καταδικάστηκε γι’ αυτή την πράξη σε 40 χρόνια φυλακή, στερώντας από τη μητέρα του και τα δύο της παιδιά.