Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στην Πτολεμαΐδα όταν μια 62χρονη γυναίκα παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της δύο ποδηλάτες, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά άλλον έναν και ελαφρύτερα άλλους τρεις, αναζητούν οι αστυνομικοί.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, Θωμάς Σαραφίδης μιλώντας στο «Έθνος» αναφέρει ότι «το σημείο είναι τέτοιο που δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε. Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε ότι δεν προκύπτει ότι η οδηγός προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα».

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια στροφή στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας -Άρδασσας όταν το αυτοκίνητο με οδηγό την 62χρονη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρέσυρε την ομάδα των ποδηλατών.

(πηγή φωτό: KOZAN.GR)

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σοκάρει με δύο νεκρούς ποδηλάτες και άλλους τέσσερις τραυματίες. Ο ένας νεκρός είναι 25 χρονών από χωριό του Δήμο Σερβίων κι ο δεύτερος από την Έδεσσα. Οι υπόλοιποι τέσσερις ηλικίας 20 ως 30 χρόνων νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα και ο ένας είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα.