Μπαράζ επιδρομών με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν τη νύχτα κουκουλοφόροι σε δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο ενώ σημειώθηκαν εμπρησμοί σε όχημα στον λόφο Σκουζέ και σε ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο.

Διακοπή κυκλοφορίας

Οι επιδρομές των κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 02.00 του Σαββάτου, κράτησαν περίπου μια ώρα και είχαν ως στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις που σταθμεύουν στη γωνία της Τοσίτσα με την Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο.

Ωστόσο, επεκτάθηκαν και σε άλλα σημεία των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή της Τοσίτσα με τις οδούς Ζαΐμη και Νοταρά.

Για περίπου μισή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Πατησίων. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και από την αστυνομία ανακοινώθηκε η σύλληψη ενός ατόμου που σχετίζεται με τα επεισόδια.

Πυρκαγιές σε ΙΧ και ΑΤΜ

Περίπου είκοσι λεπτά μετά τις 03.00, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Γεραιστού, στον λόφο Σκουζέ.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Επίσης, άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να πυρπολήσουν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αθηνάς, στην πλατεία Κοτζιά.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μικρές και δεν χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση του συμβάντος.