Ο Δικέφαλος, όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει αυτό το καλοκαίρι τους Ελ Καντουρί και Ευθύμη Κουλούρη. Ο Μαροκινός άσος μετά δύο χρόνια παραμονής του στον ΠΑΟΚ και ενώ οδεύουμε προς τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του όπως όλα δείχνουν θα αφήσει την Τούμπα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός από τις αρχές του 2019 «ψάχτηκε» να φύγει από τη Θεσσαλονίκη όταν η Πάρμα κινήθηκε για τον δανεισμό του. Η επιμονή του Ράζβαν Λουτσέσκου να μείνει ο Μαροκινός στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά ο Ελ Καντουρί, έχει πρόταση από την Σταντάρ, η οποία του δίνει τριετές συμβόλαιο, στα χρήματα που θέλει και παρότι δεν θα πάει στην αγαπημένη του Ιταλία, ψάχτηκε αρκετά με τους Βέλγους.

Οι άνθρωποι της Σταντάρ φέρονται να προσφέρουν 800.000 ευρώ για να τον αγοράσουν τα δικαιώματα του Μαροκινού άσου, με τον ΠΑΟΚ να ζητά τη ρήτρα, που είναι 1.000.000 ευρώ. Το deal όπως όλα δείχνουν θα κάτσει κάπου στη μέση με τις δύο πλευρές να μένουν ευχαριστημένες. Το κενό που θα αφήσει ο 29χρονος μέσος θα καλυφθεί με μεταγραφή καθώς η ανάγκη ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα κρίνεται επιβεβλημένη.

Το δεύτερο πωλητήριο που έχει μπει είναι στον Ευθύμη Κουλούρη. Ο διεθνής επιθετικός, μέσω του μάνατζερ του έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης. Η πρώτη ομάδα που φέρεται να έχει «τσιμπήσει» είναι Τουλούζ.

Η γαλλική ομάδα, προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, όμως ο ΠΑΟΚ θεωρεί το ποσό πολύ μικρό για τον πρώτο σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος ζητά τη ρήτρα, που είναι 5.000.000 ευρώ, αλλά μπορεί να κινηθεί και λίγο πιο κάτω, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχθεί πρόταση σαν της Τουλούζ.

Οι Ασπρόμαυροι, όπως όλα δείχνουν χάνουν ένα δικό τους παιδί που βγήκε από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Αυτό θα γίνει γιατί η ομάδα δεν μπορεί να εγγυηθεί στον κάθε Κουλούρη πως ερχόμενος στην ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιθετική γραμμή.

Στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν ήδη οι Άκπομ και Σφιντέρσκι που τη νέα χρονιά θα διεκδικήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ αν αποκτηθεί και τρίτος επιθετικός (με διαφορετικά χαρακτηριστικά) τότε η μάχη θα είναι πολύ μεγάλη για το ποιος θα είναι ο βασικός φορ της ομάδας.