Αγκαλιά με δύο πολύ ωραίες γυναίκες της μουσικής και του θεάτρου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου και τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Δ. Κουτσούμπας παρακολούθησε την Τετάρτη 12 Ιούνη, την πρεμιέρα της παράστασης: «Το δικό μας σινεμά», στο ιστορικό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως.

Μαζί με το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο θέατρο ήταν και ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Κουτσούμπας και Γόντικας μετά το τέλος της παράστασης συναντήθηκαν με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της παράστασης, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα…

Να σημειωθεί ότι στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι:

Σπύρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κόκλας, Κατερίνα Λέχου, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Χρανιώτης, Σύλβια Δελικούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα Ροζάκη, Γιώργος Τσούρμας, Γιάννης Ρούσος, Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, και ο Γιώργος Κωνσταντίνου καθώς και η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία είναι και υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές.

Πηγή Φωτογραφιών 902.gr