Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί το πρόγραμμα της Premier League για τη νέα σεζόν και η κληρωτίδα έβγαλε ντερμπάρα με το καλημέρα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί στις 11 Αυγούστου την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώ η πρωταθλήτρια Σίτι θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ. Η Λίβερπουλ κάνει ποδαρικό, στο «Ανφιλντ, κόντρα στην Νόριτς που επέστρεψε φέτος στα σαλόνια.  Στα υπόλοιπα σημαντικά ματς της πρώτης αγωνιστικής η φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ θα υποδεχτεί την Άστον Βίλα ενώ η Άρσεναλ θα παίξει κόντρα στην Νιούκαστλ εκτός έδρας.

Στις 31 Αυγούστου θα διεξαχθεί το πρώτο Άρσεναλ – Τότεναμ στο «Emirates», στις 7 Δεκέμβρη το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τη Σίτι να υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ.

Στην Premier League φέτος θα υπάρχει και χρήση του VAR σε όλα τα γήπεδα (με τα ριπλέι που θα βλέπει ο διαιτητής να προβάλλονται και στις μεγάλες οθόνες εκτός από το Άνφιλντ και το Ολντ Τράφορντ που δεν διαθέτουν), ενώ τον Φεβρουάριο θα υπάρχει και η χειμερινή διακοπή σε δυο δόσεις, για πρώτη φορά!

Η πρώτη αγωνιστική:

9 Αυγούστου

Λίβερπουλ – Νόριτς

10 Αυγούστου

Γουέστ Χαμ – Σίτι

Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον

Λέστερ – Γουλβς

Γουότφορντ – Μπράιτον

Τότεναμ – Άστον Βίλα

11 Αυγούστου

Νιουκάσλ – Άρσεναλ

Γιουνάιτεντ – Τσέλσι