Το πρωί της Τετάρτης (12/06), το Περιστέρι δήλωσε συμμετοχή στο Basketball Champions League, αποδεικνύοντας ότι έχει γυρίσει οριστικά σελίδα, μετά την περιπέτειά του στις μικρότερες εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έπραγματοποίησε σπουδαία χρονιά, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ερχόμενη από την Α2 και τώρα θα προετοιμαστεί για μια ακόμα πιο φωτεινή σελίδα στην ιστορία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει πως την Τετάρτη (12/6) κατατέθηκε η αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις μετά από 15 χρόνια, αποτελεί μεγάλη στιγμή για τον Γ.Σ.Π. που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Basketball Champions League. Μια διοργάνωση που λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια και που δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να “μάχονται” στα εθνικά τους πρωταθλήματα μέχρι την τελευταία στιγμή, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, με νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League, το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός»