Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Bradley Cooper, φαίνεται πως το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς τους της φίλους, με το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό…

Το 33χρονο μοντέλο, αφού μάζεψε τα πράγματά της από την έπαυλη του Bradley Cooper αποφάσισε να συνδυάσει διακοπές και εργασία, ταξιδεύοντας στην Ισλανδία προκειμένου να φωτογραφηθεί για λογαριασμό γνωστής εταιρείας ρούχων, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν «βροχή».

View this post on Instagram

.. @falconeriofficial ❄

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Το χρονικό του χωρισμού Shayk – Cooper

Την περασμένη Πέμπτη, τα νέα για το χωρισμό ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και φωτογραφίες με την Irina Shayk να μετακομίζει από το σπίτι στο οποίο ζούσε με τον Bradley Cooper,  επιβεβαίωσαν τις σχετικές φήμες.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση του Cooper στο πλευρό της Lady Gaga στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ, με τα βλέμματα που αντάλλασσαν επί σκηνής να κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο, την ώρα που η Irina Shayk, τους παρακολουθούσε φαινομενικά ατάραχη.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ότι ο Bradley, άφησε το καλλίγραμμο μοντέλο για την ταλαντούχα Lady Gaga, όμως το σενάριο αυτό φαίνεται πως δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα.

Μια πηγή μίλησε στο Entertainment Tonight και ανέφερε πως η Irina ήταν αυτή που ένιωσε πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. «Πρόσφατα η Irina αποφάσισε πως έχει έρθει το τέλος. Δεν ένιωθε πως η σχέση τους ήταν στο επίπεδο της δέσμευσης που ήθελε και οι ατελείωτες μάχες έκαναν τη ζωή τους αφόρητη», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, και μόλις συνειδητοποίησαν πως ήταν το μωρό που τους κρατούσε μαζί, ήρθε η ώρα να το τελειώσουν. Μερικοί από τους φίλους τους αισθάνθηκαν ότι ποτέ δεν είχαν πραγματικά την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο έξω από την ύπαρξη μιας οικογένειας, και όλα έγιναν πολύ γρήγορα».