Εκτός ελέγχου με βαριούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν οδηγήθηκαν ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία είχαν κληθεί να μιλήσουν για τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές, καθώς και για τη ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου στο ΚΙΝΑΛ.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν καλεσμένοι στο Action 24, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Πάνος Σκουρλέτης δεν μπόρεσε να ελέγξει τον εκνευρισμό του και άρχισε να μιλά περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Απαντώντας στον ίδιο τόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης υπενθύμισε στον κ. Σκουρλέτη ότι οι δύο γραμματείς, επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια, βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, εννοώντας τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Γιάννη Ραγκούση, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε σε έντονο ύφος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης, την ώρα που ο Π. Σκουρλέτης έξαλλος έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο, βάζοντάς τα και με τον παρουσιαστή Δ. Τάκη τον οποίο κατηγόρησε πως καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

«Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για να εισπράξει την ειρωνική απάντηση του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ: «καλό ταξίδι, σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως».

Παρακολουθήστε τον καβγά (αρχίζει στο 1:17:30):