Να τα μαζέψει προσπαθεί τώρα ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις επιστολές του Ιησού που πουλούσε, ισχυριζόμενος στην εκπομπή «Σήμερα» ότι πρόκειται για «λεκτικό λάθος».

Σε χθεσινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, αφού έκανε λόγο για «λεκτικό λάθος». Η ιστοσελίδα Ελληνικά Hoaxes έκανε μία συλλογή από αυτά τα… λάθη, τα οποία είχαν επαναληφθεί περίπου 50 φορές.

«Έχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε;» διαμήνυε με επιμονή ο κ. Βελόπουλος,

Ο ηγέτης της Ελληνικής Λύσης, η οποία άγγιξε το 4% στις πρόσφατες ευρωεκλογές, δεν έχει κρατήσει σταθερή στάση σχετικά με το αν όντως πουλούσε χειρόγραφα του Ιησού στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή στην εκπομπή του ο πολιτικός είχε αρνηθεί πως πουλούσε επιστολές, μιλώντας επικριτικά σε όποιους τόλμησαν και τον κατηγόρησαν.

Ωστόσο μερικές εκπομπές μετά ο Βελόπουλος όχι μόνο επέμεινε πως πουλά επιστολές, αλλά είπε ξανά και ξανά πως τις επιστολές αυτές τις έγραψε ο ίδιος ο Ιησούς.

Καλεσμένος στο One Channel, πριν από μερικές μέρες, ο πολιτικός δεν έδωσε σαφή απάντηση, λέγοντας στον Δημήτρη Μανιάτη ότι «με ρωτάς κάτι που δεν ξέρεις» για να προσθέσει «ως ιστορικός αρχαιολόγος αυτά υπάρχουν. Σου δίνω μια άδεια να πας στη Μονή Διονυσίου να ψάξεις αν υπάρχουν ή όχι».