Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση του θανάτου 16χρονου μαθητή ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία στο σπίτι του στην περιοχή Θέρισσος Ηρακλείου.

Ο 16χρονος μαθητής της β΄ Λυκείου στην κατεύθυνση της Ηλεκτρολογίας, προσπαθώντας να αλλάξει τον λαμπτήρα στο φωτιστικό του γραφείου του χθες Κυριακή, χτυπήθηκε από το ρεύμα και πέθανε.

Τον μαθητή βρήκε ο πατέρας του και ειδοποίησε το ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ όπου μεταφέρθηκε και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Συμμαθητές, φίλοι και καθηγητές του άτυχου μαθητή κάνουν λόγο για ένα χαρισματικό νέο ο οποίος επιθυμούσε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του.

Στο μεταξύ σε σοβαρό τροχαίο στο οδικό δίκτυο στον κόμβο Αμαρίου Ρεθύμνου τραυματίστηκαν δύο νέοι άνθρωποι 33 και 25 ετών.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και ανατράπηκε.

Ο 25χρονος μετά από χειρουργική επέμβαση που έγινε  στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταφέρθηκε νωρίς σήμερα το πρωί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων με αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ ο 33χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Ρεθύμνου με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ