Οι θρυλικοί Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου μια περιοδεία στις ΗΠΑ και στον Καναδά, η οποία αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης της υγείας του Μικ Τζάγκερ, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε καρδιολογική επέμβαση.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας στις ΗΠΑ και στον Καναδά», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του θρυλικού βρετανικού ροκ συγκροτήματος.

«Ανυπομονούμε να σας δούμε», έγραψε στα social media o 75χρονος Μικ Τζάγκερ.

View this post on Instagram

Looking forward to seeing you there!

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Η περιοδεία που θα έχει 17 σταθμούς θα αρχίσει στο Soldier Field, στο στάδιο της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Chicago Bears και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι.

Ο ξέφρενος χορός του Μικ Τζάγκερ

Ο 75χρονος σταρ των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ βάλθηκε να τρελάνει όλο τον κόσμο, δημοσιοποιώντας βίντεο που τον εμφανίζει να χορεύει ξέφρενα μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για την αντικατάσταση βαλβίδας στην καρδιά.

Ο τραγουδιστής του διάσημου συγκροτήματος, φορώντας μαύρο παντελόνι αθλητικής φόρμας, λευκά αθλητικά παπούτσια και μπλουζάκι, εμφανίζεται να χορεύει μέσα σε στούντιο σαν έφηβος.

Ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά στις 5 Απριλίου, αναγκάζοντας τους Rolling Stones να καθυστερήσουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ και τον Καναδά, για να μπορέσει ο τραγουδιστής να αναρρώσει.

View this post on Instagram

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on