Συνεχίζεται το θρίλερ με το ξενοδοχείο του τρόμου στην Γερμανία, εκεί δηλαδή όπου βρέθηκαν τρεις άνθρωποι νεκροί, χτυπημένοι από βλήματα βαλλίστρας.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των γερμανικών αρχών, η τραγωδία σε ξενοδοχείο του Πάσαου της Βαυαρίας συνεχίζεται, καθώς βρέθηκαν ακόμη δύο πτώματα κατά την διάρκεια έρευνας.

Τα τρία  θύματα που βρέθηκαν αρχικά  ήταν όλοι τους Γερμανοί πολίτες: μια γυναίκα 33 ετών και ένας 53χρονος άνδρας από τη Ρηνανία-Παλατινάτο και άλλη μια γυναίκα, 30 ετών, από την Κάτω Σαξονία. Και οι τρεις έκλεισαν το δωμάτιο μαζί την περασμένη Παρασκευή.

Ο τοπικός εισαγγελέας Γουόλτερ Φέιλερ δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA ότι το ζευγάρι που βρέθηκε στο κρεβάτι είχε ενωμένα τα χέρια του  και είχε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι. Από την άλλη πλευρά, το τρίτο πτώμα, μία γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα και ήταν χτυπημένη μόνο με ένα βλήμα από το είδος τόξου.

Οι ντετέκτιβ, λοιπόν, την υπόθεσης ψάχνοντας να βρουν τι σχέση είχαν τα τρία θύματα μεταξύ τους, έψαξαν σε ένα διαμέρισμα στο Γουίτιγκεν, μία πόλη 700 χιλιόμετρα βόρεια του ξενοδοχείου στο οποίο και έμενε η 30χρονη.

Στο εσωτερικό, οι αξιωματικοί βρήκαν δύο πτώματα.

Ο τρόπος που πέθαναν το τέταρτο και το πέμπτο θύμα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί από την αστυνομία, ενώ αυτό που διερευνάται ακόμη είναι πως συνδέονται όλοι οι νεκροί μεταξύ τους.

Το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό για τρίτη μέρα, καθώς ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα.

Τέλος σημειώνεται πως στη Γερμανία υπάρχει δυνατότητα οπλοχρησίας από όλους, αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Έρευνα σε ξενοδοχείο στην Γερμανία/ Φωτογραφίες: AP