Το διαδίκτυο έχει πολύ χιούμορ. Αλλες φορές πικρό, άλλες ιδιαίτερο. Σε κάθε περίπτωση τα βίντεο που φτιάχνουν ερασιτέχνες μπορούν είναι πολύ καυστικά. Ειδικά σε μια χρονική περίοδο κατάπτωσης των πολιτικών ηθών, συναλλαγής κάτω από το τραπέζι, «εξαγοράς» ψήφων με αντάλλαγμα υπουργικές καρέκλες.

Ενα τέτοιο βίντεο αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και το οποίο σατιρίζει τον πρόεδρο της -διαλυμένης έτσι κι αλλιώς- ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο. Μετά την υπουργοποίησή του ο κ. Θεοχαρόπουλος εύκολα μπορεί να μπει στο στόχαστρο σάτιρας μιας και η στάση του όλα αυτά τα χρόνια θα θα έλεγε κανείς ότι είναι και η πιο συνεπής.

Η συμμαχία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ξαφνικός του έρωτας με τον Αλέξη Τσίπρα, που μέχρι πρότινος έβριζε, δεν μπορεί παρά να προκαλεί οργή για όσους πίστεψαν ότι θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της Ανανεωτικής Αριστεράς. Προφανώς η πολιτική επιβίωση του κ. Θεοχαρόπουλου, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί ποτέ με σταυρό.

Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με το σκυλάκι που υποτίθεται ότι το… αφεντικό από τη Γερμανία δίνει εντολές. Ο πρωταγωνιστής, το μικρό σκυλάκι έχει το όνομα thannasis και γι’ αυτό και η έμπνευση για τον κ. Θεοχαρόπουλο.

Δείτε το βίντεο: