Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική αναμέτρηση ανάμεσα στη δυάδα που κατάφερε να «επιβιώσει», κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς μαγειρικού διαγωνισμού, έχει ήδη ξεκινήσει για τους συντελεστές του MasterCher.

Τα γυρίσματα της τελικής μάχης

Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές που υπάρχουν στα social media των διαγωνιζόμενων που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό show, σε λίγες μέρες – συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά- ξεκινούν τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων του φετινού MasterChef.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, κανείς δεν ξέρει ακόμη ποιος θα είναι ο φετινός μεγάλος νικητής του τίτλου και των 50.000 ευρώ, όμως τα spoilers για την τελική δυάδα δίνουν και παίρνουν, με επικρατέστερα ονόματα αυτά του Μανώλη και της Σπυριδούλας.

Η διαδικασία της αναμέτρησης

Ο φετινός MasterChef θα αναδειχθεί μέσα από μία σειρά μαγειρικών δοκιμασιών, ενώ ενεργό ρόλο στον τελικό θα έχουν και οι παίκτες που συμμετείχαν και τελικά αποχώρησαν από το μαγειρικό διαγωνισμό, οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί να βρίσκονται στην Αθήνα την 1η Μαΐου.

Σημειώνεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, με τα μισά επεισόδια να προβάλλονται μαγνητοσκοπημένα, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδοθούν live, προκειμένου να μη διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν παρουσιαστεί από το κανάλι.