Ο αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Μάντσεν, που πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο («Kill Bill», «Reservoir Dogs»), διώκεται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πάσαλο στο Μαλιμπού στην Καλιφόρνια, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος ‘Αντζελες.

Ο 61χρονος ηθοποιός, είχε συλληφθεί στα τέλη Μαρτίου μετά το ατύχημα ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό του, ένα 4×4. Ο Μάντσεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ήταν σε κακή κατάσταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Ο δικηγόρος του Μάικλ Μάντσεν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ απέδωσε το ατύχημα αυτό σε παρενέργειες των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που παίρνει ο ηθοποιός. Τα φάρμακα αυτά «δρουν καλύτερα όταν ο πελάτης μου τα παίρνει λίγο πριν να πάει για ύπνο και εκείνη την ημέρα τα είχε πάρει νωρίτερα», είχε δηλώσει στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάικλ Μάντσεν αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή στις 20 Μαΐου και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 364 ημερών, αν κριθεί ένοχος.

Νομικές περιπέτειες πριν την πρoβολή του Once Upon a Time in Hollywood

Ο Μάικλ Μάντσεν συμμετέχει στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» («Κάποτε… στο Χόλιγουντ») που θα προβληθεί στις αίθουσες φέτος το καλοκαίρι.

Στην νέα του ταινία, ο Αμερικανός σκηνοθέτης κρατάει ως βάση τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ από την ομάδα του Τσαρλς Μάνσον το καλοκαίρι του 1969.

Ένα από τα εντυπωσιακότερα στοιχεία της ταινίας, είναι το καστ… αστέρων, αφού το… μισό Χόλιγουντ παρελαύνει μπροστά από τον φακό του Ταραντίνο.

Πέρα από τους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί την Τέιτ, ενώ ακόμη παίζουν οι Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ, Ντέιμιαν Λιούις, Ντακότα Φάνινγκ, Εμίλ Χιρς, Τιμ Ροθ, Μάικλ Μάντσεν και οι Λουκ Πέρι και Μπαρτ Ρέινολντς στην τελευταία ταινία που συμμετείχαν πριν από τον θάνατό τους.