Μια  διάσημη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια,η Κάρα Ντελεβίν είναι η πρέσβειρα του νέου  T-Cross. Μεπερισσότερους από 41 εκατομμύρια followers η ταλαντούχα ηθοποιός παντρεύει τον δραστήριο χαρακτήρα της με αυτόν του νέου SUV.

Συγκεκριμένα, στη νέα καμπάνια της Volkswagen, η ευελιξία της αναδεικνύει το T-Cross ως ιδανικό σύντροφό της και παρουσιάζει την πολύπλευρη διάσταση του αυτοκινήτου με έναν δημιουργικό και ζωηρό, cool τρόπο.

Το μότο αλλά και hashtag #MoreThan1Thing περιγράφει την ευελιξία, το ταλέντο και την πολυσχιδή προσωπικότητα τόσο του T-Cross όσο και της πρέσβειράς του.

Για τον Γιούργκεν Στάκμαν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen υπεύθυνου για τις Πωλήσεις, το Marketing και τις After Sales υπηρεσίες, η 26χρονη πολυτάλαντη Βρετανίδα είναι η ιδανική επιλογή: «Η Κάρα Ντελεβίν και το T-Cross είναι ένα τέλειο ζευγάρι: και οι δύο είναι cool, πολύπλευροι και πολυτάλαντοι. Και οι δύο είναι MoreThan1Thing (Περισσότερα Από Ένα Πράγμα)! Η συνεργασία αυτή είναι ιδανική απ’ όποια πλευρά και αν την δεις».