Στο γκολ του Σάντι Κρίζμαν στο 93’ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μετά την ήττα των Ηπειρωτών από τον Πανιώνιο με 2-1.

Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι γκολ ήταν κανονικό και θα έπρεπε να είχε μετρήσει, όπως θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ που είχε πετύχει η ομάδα του την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολη, το οποίο επίσης ακυρώθηκε.

«Είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ με την διαιτησία, αλλά πρέπει να το κάνω αυτο γιατί θα πρέπει να αισθάνονται τύψεις για τα γκολ που μας ακύρωσαν σήμερα και την προηγούμενη αγωνιστική. Είδα στο ριπλέι ότι ήταν κανονικό το γκολ. Αισθανόμαστε αδικημένοι στα δύο τελευταία παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πετράκης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και μόνο με… θαύμα θα καταφέρει να γλιτώσει τον υποβιβασμό. «Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Δεχτήκαμε ένα ωραίο γκολ με αρκετή δόση τύχης από τον Πανιώνιο, που από εκεί και πέρα δεν δημιούργησε άλλες ευκαιρίες, πέρα από το δεύτερο τέρμα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.