Για τις τραγικές στιγμές που βίωσε στην προσωπική της ζωή μίλησε η Αλεξία Έβερτ.

Η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, όταν διαπίστωσε πως ο σύζυγός της μπήκε για μια απλή επέμβαση ρουτίνας και κατέστη άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Ο σύζυγός μου είχε μια κύστη τρίτης κοιλίας στον εγκέφαλο, έπρεπε να χειρουργηθεί, χειρουργήθηκε και αμέσως μετά το χειρουργείο πήγαν όλα στραβά από εγκληματική αμέλεια γιατρών.»

Και ενώ είχε να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες, η μοίρα της έπαιξε ένα ακόμα άσχημο παιχνίδι. Ο υπεύθυνος γιατρός για την κατάσταση του άντρα της αυτοκτόνησε.

«Ο γιατρός που αυτοκτόνησε ήταν ένας από τους θεράποντες γιατρούς. Δεν αυτοκτόνησε λόγω του περιστατικού, αυτοκτόνησε μόλις υπέβαλα την μήνυση που ήταν τέσσερα χρόνια μετά. Πήγε για απολογία και μετά από δυο μέρες αυτοκτόνησε» είπε και συνέχισε:

«Ξέρετε τι είναι από τη μια μέρα στην άλλη να είσαι με έναν άντρα σαν τα κρύα τα νερά, έναν όμορφο άντρα, πετυχημένο και την άλλη μέρα να στον παραδίδουν έτσι. Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα καλυτερεύσει όταν πήγα σε μια κλινική στη Γερμανία και μου είπαν "Λυπάμαι, μην περιμένετε πολλά"».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από