Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στο βρετανικό παλάτι τον τελευταίο καιρό, φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να έχει απατήσει την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη μάλιστα ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που σχολιάζονται και από τα βρετανικά ΜΜΕ, η φήμη της «πριγκιπικής» απιστίας του Γουίλιαμ με τη φίλη της Κέιτ Μίντλετον, έχει διαρρεύσει στα βρετανικά αριστοκρατικά σαλόνια εδώ και έναν χρόνο, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα η «Daily Beast».

Οι αντιδράσεις

Η φήμη που έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις χιονοστοιβάδας, όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στο βρετανικό παλάτι, καθώς ξύπνησαν μνήμες από την εποχή του σκανδάλου της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα και το οποίο οδήγησε τελικά σε ένα από τα πιο διάσημα διάζυγια της ιστορίας.

«Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», γράφει χαρακτηριστικά ο βρετανικός Τύπος.

Σε κάθε περίπτωση, οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν νομικά σε βάρος των σκανδολοθηρικών δημοσιευμάτων.

Οσο για την πέτρα του σκανδάλου, φέρεται να είναι μια 32χρονη αριστοκράτισσα, φίλη της Κέιτ Μίντλετον και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Νόρφολκ, Ρόουζ Χάνμπερι, η οποία είναι παντρεμένη με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της Μαρκήσιο του Χολμοντελέι.

Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κόψουν τις όποιες μεταξύ τους σχέσεις.