Παρόλο που είναι σε θέση να αγοράσουν οτιδήποτε θα μπορούσαν ποτέ να θέλουν στη ζωή τους, η Κιμ και Κλόι Καρντάσιαν, κάποιες φορές βρίσκουν άλλους τρόπους για να αποκτούν ότι τους «γυαλίσει». Η Κιμ σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως μαζί με την αδερφή της έκλεψαν κάποτε ένα ακριβό ζευγάρι γυαλιά ηλίου Dior.

Ενώ μιλούσε στο Bustle και προωθούσε τη νέα σειρά γυαλιών ηλίου με την υπογραφή της, η Κιμ θυμήθηκε μια εποχή που οι δύο αδελφές ήταν έφηβες και… κλέφτρες.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα ταξίδι στη Χαβάη! «Βρισκόμασταν στη Χαβάη και υπήρχε αυτό το κατάστημα Christian Dior και κανείς υπάλληλος δεν ήταν στην θέση του. Ήταν δελεαστικό … απλά ένα άδειο κατάστημα. Η Κλόι ήθελε πολύ εκείνα τα γυαλιά ηλίου, έτσι τα πήρε και βγήκαμε έξω ανενόχλητες».

Η Κιμ μετά την δήλωση εξακολούθησε να περιγράφει πόσο χαριτωμένα ήταν τα γυαλιά και γιατί έπρεπε εκείνη και η αδερφή της να τα αποκτήσουν πάση θυσία. «Αυτά τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πάντα! Τα έχω ακόμα μέχρι και σήμερα και ήταν τόσο διασκεδαστικό. Τόσο χαριτωμένο»