temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παναθηναϊκός: Υπέστη θλάση ο Νίκος Βέργος
Ομάδα

Παναθηναϊκός: Υπέστη θλάση ο Νίκος Βέργος

Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού, Νίκος Βέργος, στάθηκε και πάλι άτυχος αφού τραυματίστηκε και θ’ απουσιάσει για περίπου δέκα μέρες.

Η σεζόν για τον Νίκο Βέργο σαφώς και δεν είναι αυτή που ονειρευόταν στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός επιθετικός δεν ξεκίνησε καλά, έχασε έδαφος, αντιμετώπισε τραυματισμούς και στην αρχή του έτους προσπάθησε να μπει στην εξίσωση.

Στάθηκε όμως άτυχος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία κι έκτοτε έχασε την αυτοπεποίθησή του και μαζί και την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη. Τώρα ήρθε ένας ακόμα τραυματισμός.

Ο 23χρονος επιθετικός μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο του δεξιού ποδιού. Μετέβη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, που έδειξε θλάση πρώτου βαθμού.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός περίπου δέκα μέρες. Δεν υπολογίζεται δηλαδή για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο, εφόσον σκόπευε βέβαια να του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Δώνης. Δύσκολα, πάντως, θα το έπραττε, διότι ο Βέργος είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στις προτιμήσεις του.

Ο νεαρός φορ έχει μόλις τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα (124 λεπτά συνολικά) και το καλοκαίρι είτε θα δοθεί δανεικός είτε θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται το 2021.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων