O Kaan, ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της hip hop, ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης Snoop Dogg και την «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα και μας παρουσιάζουν το «Sirens»!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Είμαι τόσο υπερήφανη και ενθουσιασμένη που επιτέλους ανακοινώνω πως θα συνεργαστώ με τον @kaanfirstclass και τον θρύλο @snoopdogg στο τραγούδι “Sirens”. Είναι ένα πρότζεκτ που δουλεύω καιρό και σύντομα θα το μοιραστώ μαζί σας. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα.» έγραψε στο Instagram η ταλαντούχα τραγουδίστρια.
Το τραγούδι είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)», των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και έκανε το γκρουπ γνωστό παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε επίσημη άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.
Το «Sirens» θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα εντυπωσιακό music video διεθνών προδιαγραφών, όπως μας έχει συνηθίσει η Ελένη Φουρέιρα.
- Κίεβο: Σχεδόν 2.000 πολυκατοικίες παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα – Τι ανέφερε ο Ζελένσκι
- Προσοχή στη λεωφόρο Κηφισού: Διακοπές κυκλοφορίας σε δύο ρεύματα για τέσσερις νύχτες
- Ο θρίαμβος της αβεβαιότητας ωθεί σε επίπεδα ρεκόρ τον χρυσό – Eκ νέου υπό πίεση τα αμερικανικά στοιχεία ενεργητικού







