temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Αταμάν: «Η ΤΣΣΚΑ έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Euroleague»
Μπάσκετ

Αταμάν: «Η ΤΣΣΚΑ έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Euroleague»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την αναμέτρηση της Εφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως η ρώσικη αρκούδα διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στη διοργάνωση.

Η Εφές αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 27η αγωνιστική της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Τούρκος προπονητής μίλησε για την ΤΣΣΚΑ τονίζοντας πως διαθέτει ένα από τα κορυφαία ρόστερ στη Euroleague, ενώ στάθηκε στην περιφέρεια που διαθέτει η ρώσικη ομάδα, αλλά και στην ικανότητα της στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ΤΣΣΚΑ έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Euroleague. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στην περιφέρειά της, όπως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Νάντο ντε Κολό, ο Κόρι Χίγκινς και ο Ουίλ Κλάιμπερν και αθλητικούς ψηλούς, όπως ο Οθέλο Χάντερ, ο Κάιλ Χάινς, αλλά και παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Νικίτα Κουρμπάνοφ, ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Άλεκ Πίτερς.

Παίζει με ένα επιθετικό σύστημα που μοιάζει με το δικό μας και έχει έξυπνους αθλητές σε κάθε θέση. Με τη βοήθεια του κόσμου μας πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα για να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους. Πρέπει να νικήσουμε μαζί με τον κόσμο μας σε αυτό το ματς στο «Sinan Erdem Dome» μετά την ήττα στην Μόσχα».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων