Θλίψη στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του πρωταγωνιστή της θρυλικής σειράς «Μπέβερλι Χιλς»,  Λουκ Πέρι ενώ η «τελευταία πράξη» για τον ηθοποιό διαδραματίστηκε στο αγαπημένο του μέρος.

Συγκεκριμένα λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατό του Λουκ Πέρι το TMZ, έκανε γνωστό πως η σορός του ηθοποιού αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του μεταφέρθηκαν και σκορπίστηκαν από συγγενείς και φίλους, στη φάρμα που διατηρούσε και αγαπούσε πολύ, στο Τενεσί.

Ο Λουκ Πέρι είχε αγοράσει την έκταση τη δεκαετία του ’90 και ζούσε εκεί κατά διαστήματα από τότε.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του, ως αιτία του αιφνίδιου θανάτου του αναφέρεται το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η σορός του ηθοποιού μεταφέρθηκε στο Ντίκσον του Τενεσί, όπου και έγινε η κηδεία του τη Δευτέρα. Ο Λουκ Πέρι λάτρευε το συγκεκριμένο μέρος και ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα αγοράσει ένα αγρόκτημα στην περιοχή, τη δεκαετία του ‘90.

Ο ηθοποιός πέθανε στις 4 Μαρτίου σε νοσοκομείο στο Μπούρμπανκ της Καλιφόρνια, σε ηλικία 52 ετών λίγες ημέρες μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Λουκ Πέρι έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Ντίλαν ΜακΚέι στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘90 «Beverly Hills, 90210» αλλά και από την πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «Riverdale» στο ρόλο του Φρεντ Άντριους.

Η οικογένεια του Λουκ Πέρι επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του, με δήλωση που ανέφερε:

«Περιβαλλόταν από τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, την αρραβωνιαστικιά του Γουέντι Μάντισον Μπάουερ, την πρώην σύζυγό του Μίνι Σαρπ, την μητέρα του Άν Μπένετ, τον πατριό του Στιβ Μπένετ, τον αδερφό του Τομ Πέρι, την αδερφή του Έιμι Κόντερ και άλλα μέλη της οικογένειας και φίλους. Η οικογένεια εκτιμά την υποστήριξη και τις προσευχές όλων προς τον Λουκ από όλο τον κόσμο και με σεβασμό ζητούν την ιδιωτικότητα σε αυτή την δύσκολη στιγμή του πένθους».

Γι αυτό το λόγο, η κηδεία του ηθοποιού έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, με παρόντες μόνο τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

View this post on Instagram

This isn’t goodbye. Stream #Riverdale before Wednesday’s new episode. Link in bio.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

View this post on Instagram

They’re done playing nice. The latest episode is AVAILABLE NOW free on The CW App! Link in bio. #Riverdale

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on

View this post on Instagram

A statement from Riverdale’s executive producers, Warner Bros., and The CW.

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale) on