Τo Beverly Hills 90210 είναι το τελευταίο διάστημα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Η επιστροφή της σειράς που σημάδεψε τα 90s έφερε χαμόγελα στους 30+ αλλά και μνήμες μια περασμένης εφηβείας.

Η αναμονή των ονομάτων που έβαλαν την υπογραφή τους στη νέα προσπάθεια δεν κράτησε πολύ καθώς οι περισσότεροι ήταν πρόθυμοι να επιστρέψουν στο σχολείο που τους έδωσε τεράστια δημοσιότητα.

Παρόλα αυτά ο Luke Perry και η Shannen Doherty οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί που δεν ανακοινώσει ακόμα τη συμμετοχή τους. Και εκεί που ελπίζαμε ότι ο Ντίλας και η Μπρέντα θα είναι πάλι μαζί μας ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Η είδηση το βράδυ της Κυριακής σόκαρε του χιλιάδες φαν της σειράς αλλά η πίστη ότι ο «Ντίλαν» θα τα καταφέρει μας καθησύχαζε. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Luke Perry σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε συναδέλφους αλλά και πιστούς τηλεθεατές της σειράς.

To 90210 είναι ο πιο διάσημος ταχυδρομικός κώδικας, και όχι επειδή εκεί βρίσκονται τα περισσότερα σπίτια με αξία μεγαλύτερη από τα 10 εκατομμύρια δολάρια. Το 1990 μια νέα εφηβική σαπουνόπερα ξεκίνησε με μέτρια τηλεθέαση για να εκτοξευτεί μέσα σε λίγα επεισόδια και να γίνει μια σειρά-σταθμός. Δέκα κύκλοι, συν δύο μικρότεροι «καλοκαιρινοί» και παγκόσμια επιτυχία με τέσσερα spin off μέχρι το 2000.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άαρον Σπέλινγκ επιχείρησε να αγοράσει τα δικαιώματα του Degrassi, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια δική του σειρά. Ο αρχικός τίτλος ήταν the Class of Beverly Hills, αλλά σύντομα οι δημιουργοί κατάλαβαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε Beverly Hills 90210.