temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Θίοντορ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
Ομάδα

ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Θίοντορ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός στο ματς με τον Χολαργό υπέστη κάκωση στο αριστερό πόδι και την Δευτέρα θα κριθεί εάν θα αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Χολαργού, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε ο Τζόρνταν Θίοντορ και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ενωσης έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό πόδι.

Το πρόβλημα του «κιτρινόμαυρου» γκαρντ δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Λούκα Μπάνκι, καθώς μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο μεγάλος επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ιταλός τεχνικός και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του 29χρονου άσου, ο οποίος είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τους Ασπρόμαυρους, που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους «8».

Η αυριανή μέρα είναι κρίσιμη για τον Τζόρνταν Θίοντορ, που αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα βαριά όπλα της ΑΕΚ και έναν από τους παίκτες στους οποίους ποντάρει πολλά ο Λούκα Μπάνκι, προκειμένου η Ενωση να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 84-75 και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το +9 που έχει ως… προίκα.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων