temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Μασούρας: «Ένα από τα όνειρά μου να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Ομάδα

Μασούρας: «Ένα από τα όνειρά μου να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Στο προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μασούρας μετά το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Ο Γιώργος Μασούρας μετακόμισε στον Πειραιά τον Ιανουάριο και έχει αποδειχτεί μια άκρως επιτυχημένη επιλογή. Ο Έλληνας εξτρέμ κόντρα στον Άρη σκόραρε και μοίρασε και ασίστ βοηθώντας τα μέγιστα τους Ερυθρόλευκους στη νίκη με 4-1.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε ότι θέλει να σκοράρει και κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι ένα από τα όνειρα του.

Τι δήλωσε για τα εναπομείναντα παιχνίδια και τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA:

«Σημαντικό που βοηθάω την ομάδα μου να κάνει τέτοιες νίκες που χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να πετυχαίνω τους στόχους μου».

Πετύχατε 4 γκολ χωρίς να σπαταλήσετε πολλές ευκαιρίες τι έχει αλλάξει;

«Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι αλλά είναι ευχής έργον όταν μια ομάδα είναι αποτελεσματική. Αυτό μας έχει πληγώσει φέτος πως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θέλουμε να το διορθώσουμε από τη φετινή χρονιά».

Στόχος στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

«Νίκες μέχρι το τέλος και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Δεν μας έχει απομείνει κάτι».

Μια ευχή για τα γενέθλια του Ολυμπιακού;

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι περήφανος. Τώρα που είμαι μέσα σε αυτή την ομάδα καταλαβαίνω ακόμη περισσότερο το μεγαλείο της. Να συνεχίσει ο κόσμος να μας στηρίζει για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η άποψή του τον κύριο Μιχάλη Γρηγορίου: 

«Έχουμε συνεργαστεί στον Πανιώνιο είναι από τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει πολύ. Το γνωρίζει από τις συζητήσεις μας. Να του ευχηθώ ότι καλύτερο είναι από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές και έχει να δώσει πολλά ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Να τον ρωτήσουμε και για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Όλοι γνωρίζουμε τι είναι για την ποδοσφαιρική Ελλάδα αυτό το ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου. Είναι από τα όνειρα μου να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως κάθε παιδιού που έχει φανταστεί τον εαυτό του να παίζει στον Ολυμπιακό».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων