Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην «Τούμπα», στις 3-4 Απριλίου και η ρεβάνς στις 24-25 του μήνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Για την κλήρωση μίλησε ο προπονητής των Αρκάδων, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως δεν θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, αλλά και πως είναι αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του.

«Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέχρι τους αγώνες της ημιτελικής φάσης, πιστεύω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε εμείς στον τελικό», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Ίσως ακούγεται αισιόδοξο αυτό που λέω, αλλά εγώ το πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι θετικό πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας. Αν μπορέσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, στην έδρα μας θα έχουμε τρόπους για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Παράλληλα για την κλήρωση αναφέρθηκε και ο μέσος του Αστέρα, Ματίας Ιγκλέσιας, που είπε πως η ομάδα θα έχει δύσκολο έργο, αλλά όμως τους αρέσει να παίζουν κόντρα σε μεγάλες ομάδες.

«Γνωρίζαμε ότι έτσι κι αλλιώς θα είχαμε δύσκολο έργο. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε φτάσει ως εδώ και οι τέσσερις ομάδες. Εμείς είμαστε μια ταπεινή ομάδα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και μακάρι να φτάσουμε στον τελικό, γιατί είναι ένας από τους στόχους που είχαμε από την αρχή», τόνισε, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Θα τα δώσουμε όλα. Είναι όμορφο, γουστάρουμε για να το πω έτσι που θα παίξουμε ημιτελικά με μια μεγάλη ομάδα. Είναι κίνητρο για εμάς».