Αναταράξεις στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ με το βαρύ κι ασήκωτο 1-4 στο Μπερναμπέου. Το κλίμα πλέον μυρίζει… μπαρούτι.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σημειώθηκε και ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ και του Σέρχιο Ράμος ο οποίος σημειωτέον δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθ’ ότι ήταν τιμωρημένος.

Όπως αναφέρει η «AS», ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ περίμενε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά την αναμέτρηση, κατηγορώντας τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ο 71χρονος έκανε λόγο για ντροπιαστική ήττα, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη αφοσίωσης που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές.

Τα λόγια του προέδρου των «Μερένχες» προκάλεσαν την απάντηση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος με τη σειρά του έριξε την ευθύνη στη διοίκηση για τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο αρχηγός της βασίλισσας είπε «πλήρωσε με και θα φύγω» στον Φλορεντίνο, εξηγώντας του στη συνέχεια πως έχει δώσει τα πάντα για τη Ρεάλ.

Το σκηνικό συνέβη μπροστά στα μάτια όλων των παικτών της «βασίλισσας», οι οποίοι έμειναν άναυδοι από τη σύγκρουση των δυο ανδρών.