Στο -6 από τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου έμεινε ο Πλατανιάς, μετά το 2-2 με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (ήταν τύποις γηπεδούχος στην κοινή έδρα των δύο ομάδων στα Περιβόλια) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής στη Football League.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Νίλι να σκοράρει σε κενή εστία, σε μία φάση αδράνειας της άμυνας του ΑΟΧ Κισσαμικού. Ο Πλατανιάς συνέχισε να πατά καλύτερα καθ’όλη τη διάρκεια των πρώτων 45 λεπτών με το 0-1 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 63ο λεπτό, με τον Βρεττό, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα ανατρέποντας το σκορ. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 75ο λεπτό, με δράση τον τοπ σκόρερ της κατηγορίας, τον Βραζιλιάνο Μπιανκόνι. (12 γκολ συνολικά)

Έτσι, ο Πλατανιάς έφτασε τους 33 βαθμούς και την 5η θέση (39 έχει ο δεύτερος Απόλλων Λάρισας και 44 ο πρωτοπόρος Βόλος), ενώ ο Κισσαμικός παρέμεινε στην 8η θέση με 28 βαθμούς (+7 από τη ζώνη υποβιβασμού).