temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ολυμπιακός: Καλά νέα για Ομάρ, επιστρέφει με τον Άρη
Ομάδα

Ολυμπιακός: Καλά νέα για Ομάρ, επιστρέφει με τον Άρη

Ο Νορβηγός αμυντικός προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους κίτρινους. Όλα ανοιχτά με τον Καμαρά ο οποίος έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κυριακή το απόγευμα τον Άρη στο Καραϊσκάκη έχοντας φυσικά μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το εφτά στα εφτά στα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και μετά τη νίκη τους στην Ριζούπολη θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» και κόντρα στους κίτρινους.

Οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού ξεκίνησαν με την σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη και τα νέα είναι καλά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδα, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη.

Ο διεθνής μπακ είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από απουσία ενός μήνα αλλά ο Μαρτίνς δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα του Νορβηγού στις δύο επόμενες προπονήσεις και αν κρίνει πως ο Ελαμπντελαουί είναι έτοιμος να παίξει, τότε θα τον βάλει στο αρχικό σχήμα.

Αν όμως ο Μαρτίνς αποφασίσει να κρατήσει στον πάγκο τον Νορβηγό, τότε δεξί μπακ θα παίξει ο Ανδρούτσος. Ο τελευταίος έπαιξε άλλωστε στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού στην Ριζούπολη, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Τοροσίδη που τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ατομικό ο Καμαρά

Ο Ελαμπντελαουί θα είναι όπως προαναφέραμε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά σε ότι αφορά τον Μαντί Καμαρά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς της Κυριακής.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα στο Ρέντη και θα δοκιμάσει αύριο να ανεβάσει ρυθμούς. Αν τα καταφέρει τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Αυτή την στιγμή πάντως οι πιθανότητες να προλάβει το ματς της Κυριακής ο Καμαρά είναι μοιρασμένες και ο Μαρτίνς θα πρέπει να περιμένει την αυριανή προπόνηση για να δει αν ο Αφρικανός μέσος θα είναι στην διάθεση του.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων