Ψυχρή και αδιάφορη εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα η 30χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα. Σε ερώτηση του εισαγγελέα γιατί το μωρό βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, η 30χρονη απάντησε πως άφησε μόνο του το κοριτσάκι, από νωρίς, πιστεύοντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Σχετικά με το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά, η 30χρονη απάντησε πως είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται.

Όταν γύρισε είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Εναντίον της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Γείτονες περιγράφουν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τονίζουν πως είχε οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα φάρμακά της.

Την ίδια ώρα, νέα συγκλονιστικά στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα φέρεται να είχε συνολικά τρία παιδιά.

Το πρώτο παιδί το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο έχει πεθάνει από ασθένεια και το τρίτο, ένα κοριτσάκι, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.