Με την απουσία του Διαμαντή Σλαφτσάκη συνεχίστηκε και την Δευτέρα (25/2) η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (4/3, 18:30).

Ο ;eλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι έμεινε εκτός προκειμένου να τις ξεπεράσει πλήρως.

Εξάλλου ο Γιάννης Καστρίτης έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, συμμετέχοντας στα δύο τελευταία ματς των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με Γεωργία και Γερμανία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό (4/03, 18:30), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των Ανδρών, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο».