Με φόντο τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο, για το υποτιθέμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga, στο παιχνίδι εντυπώσεων μπαίνει επιθετικά με ένα  εμπρηστικό σχόλιο και η πρώην σύζυγός του Κούπερ, Τζένιφερ Εσποζίτο.

Μετά την τελετή των Όσκαρ 2019 και όλα τα σχόλια που έχουν ξεσπάσει για την υποτιθέμενη σχέση του Μπράντλεϊ Κούπερ με την Lady Gaga, η πρώην σύζυγος του, Τζένιφερ Εσποζίτο μπήκε στο παιχνίδι με ένα σχόλιο στο Instagram, υπονοώντας ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από «φίλοι»…

Η χημεία μεταξύ των Lady Gaga και Μπράντλεί Κούπερ, οι ματιές και τα αγγίγματα μεταξύ των δύο σταρ στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ,  ήταν αναμφισβήτητα εκεί και οι τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο έμειναν άναυδοι με το τρυφερό ντουέτο.

Ο 44χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ από τη μεριά του, παραβλέποντας τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει γύρω από το υποτιθέμενο ειδύλλιο του με την Lady Gaga,  έκανε σαφές ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ερωτευμένος με τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Irina Shayk.

Ακόμα κι αν η Irina Shayk αγκάλιασε θερμά τη Gaga για το βραβείο της και παρά το γεγονός ότι η η ίδια Gaga με ένα post της στο Instagram αποκάλεσε τον Cooper «αληθινό της φίλο», το κοινό εξακολουθεί να επικεντρώνεται σε αυτές τις φήμες. Φήμες που από ότι φαίνεται, σιγοντάρει και η πρώην σύζυγος του Κούπερ,  Τζένιφερ Εσποζίτο.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Αμερικανός ηθοποιός David Spade, δημοσίευσε ένα post από την ερμηνεία του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Gaga στα Oscar και ρώτησε τους followers του: «Υπάρχει κάποια πιθανότητα αυτοί οι δυο να μην έχουν κάνει σεξ;»

View this post on Instagram

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

A post shared by David Spade (@davidspade) on

Η απάντηση της  Τζένιφερ Εσποζίτο, η οποία σχολίασε κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν ένα απλό μεν διφορούμενο δε «Ha»…

Οι Μπράντλέϊ Κούπερ  και Τζένιφερ Εσποζίτο παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν μόλις ένα χρόνο αργότερα. Μετά το χωρισμό τους, ο ηθοποιός έβγαινε με το μοντέλο Suki Waterhouse για δύο χρόνια, πριν συναντήσει την Irina Shayk το 2015.

Υπενθυμίζεται τέλος πως μόλις την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε ότι η Lady Gaga χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο.