Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, στην media day του All Star Game αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντας τον ως MVP.

Μεταξύ άλλων είπε: «Περιμέναμε πολλά από τον Γιάννη μπαίνοντας στη σεζόν, οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες. Εχει εξελιχθεί σε έναν elite παίκτη, είναι στους τρεις – πέντε κορυφαίους της Λίγκας. Αυτό που περίμενα ήταν να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, να παίξει άμυνα και κάνει τη διαφορά σε αυτή την πλευρά του γηπέδου. Το κάνει και με το παραπάνω».

Για την πιθανότητα να πάρει το βραβείο του MVP: «Αισθανόμαστε ότι ο Γιάννης αξίζει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Ο τρόπος με τον οποίο επηρεάζει την ομάδα για να κερδίζει, αυτά που κάνει με τη μπάλα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, είναι τρομερά. Εχει δώσει το σύνθημα σε όλο τον οργανισμό με την εργατικότητά του, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στους συμπαίκτες του, είναι ο MVP για εμάς».

Για την παρουσία ελληνικών σημαιών στα ματς των Μπακς: «Έχουμε ήδη πολλούς Έλληνες στους αγώνες μας, είναι πολύ διασκεδαστικό. Κάποιες φορές ακούμε τα συνθήματα και τις φωνές τους, είναι προφανές ότι υποστηρίζουν τον Γιάννη κι αυτό είναι σπουδαίο για εμάς».