Τέσσερα 24ωρα πριν το πρώτο μεγάλο ματς των «16» του Champions League με την Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ», η Μπάγερν έδειξε χαρακτήρα και με ανατροπή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (3-2).

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1, κατάφερε να «γυρίσει» την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το «τρίποντο» χάρις στο οποίο πλησίασε στο -2 την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και μπήκε για τα καλά στο… κόλπο του τίτλου. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κομάν, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Αλάμπα έφερε την ολική ανατροπή στο σκηνικό. Για τους γηπεδούχους, που παραμένουν σε δυσχερή θέση στο βαθμολογικό πίνακα η αποψινή ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το 4-0 από την Βέρντερ Βρέμης.

H Μπάγερν βρέθηκε να χάνει στα πρώτα δευτερόλεπτα από αυτογκόλ του Γκορέτσκα. Ο Κομάν ισοφάρισε στο 17′, αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πάλι με γκολ του Γι Ντονγκ-Γουόν, έξι λεπτά αργότερα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κομάν ισοφάρισε για δεύτερη φορά και στο 53′ ο Αλάμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.